Ga naar de homepage van Rijndorp Klimaat B.V.
disclaimer | © Rijndorp Klimaat B.V.
Wat doen wij?

Rijndorp Klimaat Elektro heeft vier belangrijke activiteiten.
De eerste is het maken airconditioning- en verwarmingssystemen in woonhuizen, winkels en kantoren. Van het kleinste wandmodel airconditioner tot zeer grote centrale warmtepompen waarop meer dan 100 kantoren zijn aangesloten.

De tweede activiteit is het ontwerpen en plaatsen van koelcellen, vriescellen, invriesinstallaties en koeling in verwerkingsruimten. Dit doen we voornamelijk in de bakkerijsector en de vlees- en visverwerkingsindustrie. Naast deze activiteiten worden er ook vaak ventilatiesystemen door ons aangebracht, al dan niet voorzien van verwarming of koeling.

Onze derde activiteit is elektrotechniek. Om een elektrotechnische installatie te leveren en aan te leggen is maatwerk nodig. Hierin maken wij geen verschil tussen het aanleggen van een lichtpunt/contactdoos of een elektrotechnische installatie in de utiliteitssector en woningbouw. In alle gevallen is veiligheid en doeltreffend vakmanschap ons doel. Denk hierbij aan diverse elektrotechnische installaties in woonhuizen, winkels en kantoren zoals o.a. licht- en krachtinstallaties, brandmeldbeveiligings-, inbraakbeveiliging- en data installaties. Voor het aanbrengen van zonnepanelen kunt u ook bij ons terecht.

Als vierde pijler van ons bedrijf hebben wij een relatief grote afdeling Service en Onderhoud.
Service monteurs met een jarenlange ervaring, waarbij uw storing in goede handen is.

Rijndorp Klimaat Elektro is een totaal installateur, gespecialiseerd in alle technische installaties voor een woonhuis. Denk hierbij aan de verwarming met efficiënte verwarmingssystemen, ventilatie en elektrotechniek. Om de juiste installatie te selecteren is het noodzakelijk om, bij voorkeur nog voor de bouwkundige plannen definitief zijn, met u in gesprek te komen om een installatie te kunnen ontwerpen. Voor het samenstellen van de juiste, door u gewenste installatie "Op maat" berekenen wij geen advieskosten. Wij kunnen aan de huidige EPC voldoen door de toepassing van lucht/water of aarde/water warmtepompsystemen, eventueel in combinatie met zonnepanelen.  De energiekosten voor deze, zeer comfortabele systemen, zijn relatief laag.
Rijndorp Klimaat Elektro verzorgt het gehele traject van alle technische installaties voor een nieuwbouwproject.
Van het advies tot eindontwerp, compleet met de gehele montage tot en met de oplevering.