Ga naar de homepage van Rijndorp Klimaat B.V.
disclaimer | © Rijndorp Klimaat B.V.
Wie zijn wij?

beeld-bedrijf

Rijndorp Klimaat is sinds 1996 actief in het ontwerpen en monteren van comfortinstallaties en koeling in de voedingssector in de breedste zin van het woord.

Alle bijjkomende elektrotechnische werkzaamheden worden door ons uitgevoerd, ook maken wij separate elektrotechnische installaties. Wij maken samen met u als klant een op maat gesneden elektrotechnische installatie.

PV installaties voor de particulier en zakelijke markt.

Ons bedrijf heeft een nieuwbouwafdeling en een service- en onderhoudsafdeling. Na een gezonde groei te hebben doorgemaakt, had ons bedrijfspand in Zoeterwoude te veel beperkingen en zijn wij in november 2009 verhuisd naar ons huidige pand in Alphen aan den Rijn. Graag stellen wij ons persoonlijk aan u voor.

Rijndorp Klimaat is opgericht door Hans van Noort en Hans van Dijk.

HansvanNoort
Hans van Noort is van huis uit een elektroman. Na zijn schooltijd heeft hij gewerkt bij diverse elektrotechnische installatiebedrijven, tot hij terecht kwam bij een koeltechnisch bedrijf waar het ontwerpen en laten bouwen van schakelkasten en besturingssystemen zijn taak was. Tot op heden is deze kennis en kunde zeer belangrijk voor het bedrijf.

hansvanDijk
Hans van Dijk is na zijn schooltijd vanuit de autotechniek naar de koeltechnische groothandel gegaan. Na een ruime periode daar is ook hij bij een koeltechnisch installatiebedrijf terechtgekomen als technisch manager. Na acht jaar werd het tijd om op eigen benen te staan en deed dit samen met Hans van Noort door het oprichten van Rijndorp Klimaat.